Pannon Egyetem
Ugrás a tartalomhoz

Angol-Amerikai Intézet          easi up30 graybckgrnd

SzSz profilkp2

Az Angol-Amerikai Intézet és vezetőtársaim nevében örömmel üdvözlöm honlapunkon! Büszkén mutatom be a Pannon Egyetem és a Modern FIlológiai és Társadalomtudományi Kar egyik meghatározó intézetét, amely az angol nyelv és kultúra területén kínál mindenki számára hozzáférhető versenyképes tudást és értékes diplomát. 

Mindennapi munkánk során kollégáimmal olyan közös, mindannyiunk által elfogadott értékeket szem előtt tartva dolgozunk, amelyek garantálják, hogy diákjaink szakmailag, erkölcsileg és lelkileg is a lehető legtöbbet profitálhassanak a nálunk töltött évek során. Céljainkat szűkebb szakmánk és a hazai és európai uniós felsőoktatás elvárásaival, követelményeivel összhangban tűztük ki.  

 Ezeket valósítjuk meg mindennapi gyakorlati munkánkban és ezekre építjük jövőbeli céljainkat:

    • szakmai kiválóság és fejlődés
    • a közösségi értékek és az egyéniség közötti egyensúly
    • vezetői értékek és a közösség szolgálata

A mindennapokban is arra törekszünk, hogy hallgatóink ne csak a magas színvonalú oktatást tapasztalják meg, de azt az intézetünket jellemző, oktatók és hallgatók közötti családias viszonyt is, ami a gazdag történelmi és kulturális hagyományokkal rendelkező Veszprémet, a Pannon Egyetemet, a régió tudáscentrumát jellemzi.

Reméljük, képzési programjaink legalább egyike elnyeri tetszését! Kérem, használja ki ezt a kiváló lehetőséget arra, hogy élete egyik fontos kérdésében a lehető legjobb döntést hozhassa. Amennyiben bármilyen kérdésben segíthetek, kérem, keressen meg alábbi elérhetőségeim egyikén!

 

Üdvözlettel,

 

Dr. Szentgyörgyi Szilárd

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30 289 4908